Ugostili smo odvjetnike iz raznih dijelova svijeta 11. do 13. svibnja 2017. godine

Engleska, Švicarska, Belgija, Nizozemska, Latvija, Norveška, Litva, SAD, Njemačka, Austrija, Švedska, Irska, Mađarska, Škotska, Izrael, Bugarska, Italija, Poljska, Malezija, Cipar, Singapur, Francuska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Rumunjska, Rusija, Kanada, Indija i Španjolska, sve su to zemlje odakle su nam došli naši kolege odvjetnici povodom godišnje skupštine članova međunarodne organizacije Cicero League of International Lawyers, koja okuplja odvjetnike iz svih dijelova svijeta, a prvi se puta održala u Zagrebu i Hrvatskoj.

Članovi Cicera sastaju se dva puta godišnje kako bi kontinuiranom suradnjom na godišnjim skupštinama podijelili poslovna iskustva i radili na jačanju međusobnih odnosa kolega odvjetnika iz cijelog svijeta.

Naše odvjetničko društvo bilo je domaćin i organizator ovog trodnevnog programa čime se izuzetno ponosimo. U razdoblju od 11. do 13. svibnja 2017. godine u Zagrebu smo za sve okupljene članove organizirali bogat trodnevni program kako bi na najbolji mogući način približili autentičnu atmosferu i ljepote našeg grada.

Prvi dan naše goste okupili smo na piću dobrodošlice u neposrednoj blizini našeg ureda što je bila i izvrsna prilika za kratki obilazak naših uredskih prostorija. Nakon kratkog druženja, svi sudionici zaputili su se na zanimljivu interaktivnu kazališnu noćnu turu poznatu pod nazivom Tajne griča, kako bi naše goste na zanimljiv i neuobičajen način upoznali sa povijesnom i tajnom stranom grada Zagreba.

Prijepodnevni sati drugog dana bili su rezervirani za tradicionalnu godišnju skupštinu Cicera na kojoj su se predstavili novi Cicero članovi iz Malezije, Singapura, Kanade i Cipra te se raspravljalo o daljnjem razvoju organizacije i zajedničkim aktivnostima s ciljem jačanja međusobne suradnje.

20170512_152022

Dok su odvjetnici bili zaokupljeni poslovnim djelom, pobrinuli smo se da supružnicima odvjetnika boravak u Zagrebu učinimo što zanimljivijim te smo im stoga organizirali razgledavanje i upoznavanje grada Zagreba, a istražili su i gurmanski doživljaj Zagreba kroz organiziranu radionicu škole kuhanja. Fakultativni dio bio je rezerviran za obilazak muzeja. Gala zajednička večera svih sudionika održala se prekrasnom ambijentu Hrvatskog državnog arhiva gdje smo za sve okupljene organizirali večeru uz tradicionalne hrvatske specijalitete iz svih regija, a za dodatan ugođaj pobrinula se dalmatinska klapa.

20170512_214738

Treći dan bio je rezerviran za cjelodnevni fakultativni program svih sudionika koji su se uputili u zajednički obilazak prirodnih ljepota našeg najpoznatijeg nacionalnog parka Plitvička jezera.

Plitvice MS domaćin

Kako su naši gosti doživjeli boravak u Zagrebu, najbolje govore njihovi dojmovi i riječi zahvale koje su podijelili s nama:

“Zahvaljujem vama i cijelom vašem timu na organizaciji ovako uspješnog susreta u Zagrebu. Kao što ste i sami rekli, ova je bila izvrsna prilika kako biste se osobno uvjerili u kolikom broju članovi Cicera podržavaju rad vašeg ureda”

D.I., Velika Britanija

 

„Zahvaljujem na organizaciji zaista predivnog događaja u Zagrebu. Sve je bilo organizirano na vrlo profesionalnoj razini. Molim vas da cijelom timu prenesete riječi zahvale i čestitke.“

O.U., Turska

 

„Mnogi delegati ocijenili su okupljanje u Zagrebu kao jedno od najboljih zajedničkih okupljanja do sad,  s čime se u potpunosti se slažem.“

P.M., predsjednik Cicera

 

„Hvala svim članovima MS Partnersa na izvrsno organiziranom okupljanju u Zagrebu.“  

B.B. , Francuska

 

„Zahvaljujemo na sjajnoj organizaciji Cicero skupštine u Zagrebu koji se zaista pokazao kao očaravajući  i prijateljski grad. Raspored letova diktirao nam je duljinu boravka pa nažalost nismo bili u mogućnosti ostati na zajedničkom druženju zadnjeg dana, no svakako se nadamo jednog dana vratiti u posjet zajedno s našim obiteljima. Program koji ste organizirali bio je raznolik, zanimljiv i veoma poticajan sa poslovne i društvene perspektive. Uspostavili smo mnoga nova poznanstva ali i učvrstili postojeća s prethodnih okupljanja.

Sve u svemu, program je bio vrlo produktivan i ugodan. Zahvaljujemo vašem posvećenom timu koji se zaista potrudio da sve protekne glatko.“

J.R., Irska

Sljedeće okupljanje Cicero članova najavljeno je u studenom 2017, a održat će se u New Delhiju u Indiji.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript