Cicero League of International Lawyers – New York 19.-21. svibnja 2016. godine

U periodu od 19.-21. svibnja 2016. godine partner našeg odvjetničkog društva, Andrej Šooš Maceljski prisustvovao je godišnjoj skupštini članova međunarodne organizacije Cicero League of International Lawyers čiji smo dugogodišnji član i predstavnik Republike Hrvatske.

Članovi Cicera sastaju se dva puta godišnje kako bi kontinuiranom suradnjom na godišnjim skupštinama podijelili poslovna iskustva i ideje kolega odvjetnika iz cijelog svijeta. Susret članova održao se New Yorku, financijskom i trgovačkom središtu SAD-a, u organizaciji odvjetničkog društva Dunnington, Bartholomew & Miller, također člana Cicera.

Domaćini su za okupljene su članove organizirali seminare i tradicionalnu godišnju skupštinu, a fakultativni program sastojao se od zajedničkih druženja i upoznavanja veličanstvenog New Yorka. Bila je to sjajna prilika za otkrivanje veličanstvenog pogleda na Manhattan iz četvrti Brooklyn preko East rivera. Idući dan bio je rezerviran za jedrenje newyorškom lukom i razgledavanje Kipa Slobode i Otoka Ellis a

Kako je New York mjesto rođenja mnogih jazz legendi, trodnevni susret članova završio je zajedničkim umjetnik Arturo O’Farrill, dvostruki osvajač Grammya.

Sljedeći susret Cicero članova održat će se u španjolskoj prijestolnici – Madridu u studenom 2016. godine.

0 comments on “Cicero League of International Lawyers – New York 19.-21. svibnja 2016. godineAdd yours →

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.