Hrvatska odvjetnička komora

Članstvo

Svi članovi našeg odvjetničkog društva članovi su Hrvatske odvjetničke komore, te su ovlašteni pružati pravnu pomoć u Republici Hrvatskoj.

Dž.G.

Vrhunsko odvjetničko društvo za čije pravne savjete nije potrebna "uputa za rukovanje".

A.B.

Suradnja s odvjetničkim društvom u svakom se trenutku odvijala na obostrano zadovoljstvo. Veselim se nastavku suradnje s M&S timom.

B.A.

Ono što bih posebno istaknula kod M&S Partners svakako je analitičan pristup konkretnom pravnom problemu, točnost dobivenih informacija, brzina i preciznost prilikom izvršavanja zadataka i prezentiranja rješenja, kao i ažurnost djelatnika u svakom vidu komunikacije.

N.S.

Djelatnici odvjetničkog ureda M&S su grupa ljudi potpuno posvećena svom poslu, individualno pristupaju svakom klijentu i problemu, a kolektivnom inteligencijom pronalaze rješenja.

Hrvatska odvjetnička komora je regulatorno tijelo odvjetničke profesije koja okuplja sve odvjetnike i odvjetničke vježbenike u Republici Hrvatskoj. Rad Hrvatske odvjetničke komore reguliran je, između ostaloga, Zakonom o odvjetništvu i Statutom Hrvatske odvjetničke komore, dok među njezinim osnovnim zadacima možemo izdvojiti brigu o članovima, reguliranje rada odvjetnika i odvjetničkih vježbenika, organiziranje obrazovanja članova, briga o položaju i problemima odvjetničke službe, suradnja s pravosudnim tijelima, te očuvanje samostalnosti i nezavisnosti odvjetničke službe. Komoru na volonterskoj osnovi vode odvjetnici koji se biraju na Skupštini na mandat od tri godine.

Ovdje smo da Vam pružimo adekvatnu pravnu pomoć!