Specijalistički program izobrazbe – Porezni specijalist 05. travnja 2017. godine

Učestale izmjene zakonskih odredbi vrlo lako mogu dovesti do nedovoljnog poznavanja poreznih propisa, dok brojne nejasnoće u tumačenjima poreznih propisa vrlo često dovode do problema u njihovoj primjeni.

Kako bismo znali postupiti u skladu s relevantnim poreznim propisima u konkretnim poslovnim situacijama, članove našeg ureda dodatno smo educirali. Početkom travnja 2017. godine, Nikola Berović i Tamara Levačić  završili su specijalistički program izobrazbe na Institutu za management u Zagrebu i stekli pravo na naziv Porezni specijalist.

Ovaj specijalistički program izobrazbe bio je izvrsna prilika za stjecanje praktičnih znanja za učinkovito upravljanje poduzećem i rješavanje problema vezanih uz oporezivanje, PDV, porez na dobit te porez na dohodak.

Naše su kolege završetkom ovog programa dobili uvid u relevantne porezne propise u Republici Hrvatskoj kao i elemente zajedničke porezne politike Europske unije uvedene u porezni sustav Republike Hrvatske. Kako bi znali postupiti u skladu s relevantnim poreznim propisima u konkretnim poslovnim situacijama naše su se kolege također upoznale s elementima poreznog sustava povezanih s poslovanjem pravnih i fizičkih osoba te stekli vještine potrebne za financijsko izvještavanje i izradu poreznih prijava.

Ovaj program izobrazbe dio je kontinuiranog ulaganja u obrazovanje članova našeg odvjetničkog ureda.

Od srca čestitamo Nikoli i Tamari!